Nowe stanowisko ÔÇô Dyrektor Techniczny w ZPEUIC

Dyrektor Techniczny - Nowe stanowisko ZPEUIC

Witamy na pok┼éadzie now─ů osob─Ö ÔÇô tym razem zatrudnionego ju┼╝ oficjalnie, na nowo powo┼éanym stanowisku Dyrektora Technicznego Pana Adam Paciorka. Zdecydowana wi─Ökszo┼Ť─ç z nas, je┼Ťli nie wszyscy znamy Pana Adama ÔÇô do niedawna jeszcze inspektora w SGS Polska, kt├│ry pomaga┼é i wsp├│┼étworzy┼é nasze stowarzyszenie, b─Öd─ůc dla nas zawsze wsparciem merytorycznym. Wspiera┼é nas, poniewa┼╝ niewiele os├│b w naszym kraju mo┼╝e pochwali─ç si─Ö wiedz─ů i bieg┼éo┼Ťci─ů w niuansach kodeks├│w, norm i przepis├│w oraz zawi┼éo┼Ťci udzielania licencji UIC na produkcj─Ö i naprawy europalet.

Od 2 listopada 2022 roku Pan Adam b─Ödzie prowadzi┼é nasze biuro i organizowa┼é dzia┼éania ZPEUIC zmierzaj─ůce do promocji i reklamy palety UIC EUR na wszystkich mo┼╝liwych polach. Pracy w biurze i przy obs┼éudze stowarzyszenia oraz naszych cz┼éonk├│w wci─ů┼╝ jest du┼╝o, wi─Öc mo┼╝emy liczy─ç na usystematyzowanie i uporz─ůdkowanie naszych spraw. ┼Ümia┼éo mo┼╝na zg┼éasza─ç do biura swoje potrzeby i problemy dotycz─ůce europalet.┬á